Wonen in LEAVES© apartments

50 luxe huurappartementen centraal gelegen aan ‘Het Plein’ in Leiden

LEAVES© apartments is direct gelegen aan Het Plein. Hier wordt het nieuwe kloppende hart van Leiden gerealiseerd, op korte afstand van het centrum van Leiden, het Centraal Station en belangrijke uitvalswegen (A4 en A44).

LEAVES© biedt luxe appartementen in de prijsklasse van € 860,- tot € 1.025,- per maand. De appartementen worden turnkey opgeleverd voorzien van een luxe badkamer, keuken met alle benodigde apparatuur, moderne vloer en verlichting.

Je komt te wonen aan Het Plein, een heerlijke plek waar kan worden gewerkt, gewinkeld en genoten. Het winkel aanbod wordt breed en gevarieerd. Voor de dagelijkse boodschappen liggen de voorzieningen naast de deur.

Het Plein van Leiden krijgt een flinke metamorfose en een groen karakter. Er komt een terras met planten en bomen op het plein en de gracht naast Het Gebouw wordt doorgetrokken. Ook de bestrating en straatmeubilair worden vernieuwd.

Het gezellige oude centrum van Leiden ligt op minder dan 10 minuten fietsen van Het Plein. Het Centraal Station is vlakbij en via de A4 zit je zo in Amsterdam of Den Haag. Er is veel te ontdekken, te zien en te beleven in Leiden. De stad heeft een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad.

De hele binnenstad van Leiden is één monumentaal centrum. De afstanden binnen de singels zijn klein zodat een wandeling langs de meest in het oog springende monumenten een kleine moeite en absoluut de moeite waard is!

Impressies

Benieuwd hoe  LEAVES© apartments en de omgeving eruit gaat zien? Bekijk de sfeerimpressies!

Kies jouw appartement

Via de appartementen selector zie je de plattegrond met alle beschikbare woningen. Kies de woning van jouw voorkeur!

Nieuwsgierig? Bekijk de video!